Dårlig lugt efter hund og kat

Få fjernet lugten hurtigt, billigt og permanent.

 

Er du plaget af dårlig lugt efter hund, kat eller andre kældedyr, kan dette løses med en ozonrens. Uanset om lugtproblemet er i din bolig, sommerhus, campingvogn, båd eller bil kan en ozonrenser fjerne lugten.

Ring til os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtfjernelse og lugtsanering med mere end 10 års erfaring

Hundelugt

Hundelugt i hjemmet og i møbler er et almindeligt problem, som de fleste hundeejere kender til. Den vigtigste årsag til lugten er ikke kun pelsen, men også fedt fra hundens hud og svedkirtler. Hundes pels er tilholdssted for millioner af mikroorganismer, deriblandt svampearter og bakterier. Kombinationen af disse forskellige stoffer kan være genstand for dårlig lugt.

 

Almindelig pleje af hunden og rengøring af møbler, gulve og hundekurv kan være med til at holde lugte nede. Efterfølgende kan en ozonrens ‘nulstille’ lugten i boligen.

 

Kattelugt

De mest normale problemer med dårlig lugt, er ikke katten i sig selv, men lugt af kattebakke og kattetis.
En fertil hankat strinter/urinafmærker for at afmærke sit territorium eller hvis den er stresset eller utryg. Dog ses denne adfærd også hos kastrerede hankatte og steriliserede hunkatte. Især hankattes urin lugter grimt og kan give en dårlig lugt i hele boligen.

 

Almindelig pleje af katten og rengøring af møbler, gulve og daglig rengøring af kattebakken kan være med til at holde lugte nede. Efterfølgende kan en ozonbehandling ‘nulstille’ lugten i boligen.

 

Allergi

Allergi overfor hund og kat er sammen med støvmider, skimmelsvampe og plantepollen de mest udbredte allergier i den vestlige verden. Allergikere overfor hunde, katte og andre kæledyr kan benytte en ozongenerator til at nedbryde de allergifremkaldende stoffer.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt efter hund og kat?

Start altid med en grundig rengøring og sørg for at kilder til lugt fjernes. Kattetis afvaskes med Rodalon eller tilsvarende, desinficerende rengøringmiddel.

 

Efter rengøringen kan du leje en professionel ozonrenser hos os og få fjernet lugten i huset. Udover at fjerne den dårlige lugt får du også nedbrudt allergifremkaldende stoffer og steriliseret huset, så det er fri for bakterier og mikroorganismer.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” for at dække over lugt fra husdyr, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Vil lugten vende tilbage?

Nej. En ozonrenser ødelægger cellestrukturen i det lugtgivende. Men det er altid vigtigt at kilder til lugt fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Kontakt os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator