Dårlig lugt efter hund og kat?

Fjern lugten hurtigt, effektivt og permanent.

 

Problematikker med dårlig lugt efter hund, kat eller andre kæledyr kan løses med en ozonbehandling af boligen. Uanset om lugtproblemerne er i dit hjem, sommerhus, campingvogn, båd eller bil kan et ozonanlæg fjerne lugtproblemet.

 

Ud over leje af ozongenerator til komplet fjernelse af lugt efter hund eller kat tilbyder vi også en ozon-luftrenser til løbende at holde lugt nede. Maskinen koster kr. 1.995,- inkl. forsendelse.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse efter kæledyr med mere end 15 års erfaring

Lugt af hund

Hundelugt i boligen og møbler er et almindeligt problem, som hundeejere kender til. Årsagen til lugten er ikke kun pelsen, men også fedt fra hundens svedkirtler og hud. Pelsen er tilholdssted for forskellige mikroorganismer, heriblandt svampearter og bakterier. En kombination af disse forskellige stoffer kan være genstand for dårlige lugte.

 

Pleje af hunden og jævnlig rengøring af møbler, gulve og hundens kurv kan være med til at holde lugtproblemer nede. En ozonbehandling ‘nulstiller’ lugten i boligen og kan være tiltrængt et par gange om året.

 

Lugt af kat

De mest hyppige lugtproblemer er ikke katten i sig selv, men lugt fra kattebakken og katteurin. Fertile hankatte urinafmærker / strinter for at afmærke sit territorium eller hvis den føler sig utryg eller stresset. Denne adfærd ses også hos kastrerede hankatte og steriliserede hunkatte. Især hankattens urin lugter grimt og kan give lugtproblemer i hele boligen.

 

Almindelig pleje af katten og jævnlig rengøring af møbler, gulve og daglig rengøring af kattebakke kan være med til at holde lugtproblemer nede. En ozonbehandling ‘nulstiller’ lugten i boligen og kan være tiltrængt et par gange om året.

 

Allergi

Allergi overfor hunde og katte er sammen med støvmider, plantepollen og skimmelsvampe de mest udbredte allergener i den vestlige verden. Allergikere overfor hunde, katte og andre pelsdyr kan benytte en ozon-luftrenser til at nedbryde de allergifremkaldende stoffer.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt efter hund eller kat?

Start altid med en grundig rengøring og sørg for at kilderne til lugt fjernes helt. Kattetis vaskes af med Rodalon eller et tilsvarende, desinficerende rengøringmiddel.

 

Efter rengøringen kan du leje et professionelt ozon-anlæg hos os og få fjernet lugten i boligen. Udover at fjerne dårlig lugt, nedbrydes allergifremkaldende stoffer også samt at boligen bliver steriliseret, så den er fri for mikroorganismer og bakterier, der kan være årsag til lugt.

 

Brug aldrig “luftfriskere” for at dække over lugt fra husdyr, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt.

 

Kommer lugten tilbage igen?

Nej. Et ozon-anlæg oxiderer og nedbryder de forbindelser der er årsag til lugtproblemerne. Dog er det vigtigt at der er gjort ordentligt rent.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje et ozon-anlæg

ozongenerator