Dårlig lugt i bil?

Fjern lugten hurtigt, billigt og effektivt.

 

Er du plaget af dårlig lugt i bilen kan dette løses med en ozongenerator. De mest hyppige lugtproblemer i biler er lugte efter cigaretrygning og hunde. Muggen, fugtig og jordslået lugt i bilen kan også være et problem.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i biler med mere end 15 års erfaring

 

Benyt ikke Wunderbaum eller andre “luftfriskere” i din bil for at dække over tobakslugt, hundelugt o.a., da dette forurener indeklimaet i din bil og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i bilen?

Start altid med at rengøre bilen. Er sæderne medtagne efter flere års rygning, eller kæledyr, anbefales det at sæderne renses. Gamle og slidte bundmåtter bør udskiftes.

 

Efter en grundig rengøring kan du leje en professionel ozongenerator og få fjernet den resterende lugt i din bil. Udover at fjerne dårlig lugt, steriliseres kabinen også, så den er fri for bakterier og mikroorganismer der kan afgive lugt.

 

Vender lugten tilbage?

Nej. Ozonbehandlingen oxiderer og nedbryder lugtkilden. Dog er det vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man spildt væske i bilen eller er der et fyldt askebæger, skal dette fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator

ozongenerator