Dårlig lugt i bil

Få fjernet dårlig lugt i bilen fra kr. 495,-

 

Er du plaget af dårlig lugt i din bil kan dette løses med en ozonbehandling. De mest hyppige lugtproblemer i en bil er lugte efter cigaretrygning og kæledyr. Fugtig, muggen og jordslået lugt i ældre biler kan også være et problem.

 

Benyt aldrig Wunderbaum eller andre “luftfriskere” i bilen for at dækker over tobakslugt, hundelugt o.a., da dette forurener indeklimaet i bilen og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

Hvordan fjerner man dårlig lugt i en bil?

Start altid med en grundig rengøring af bilen. Er sæderne slemt medtagne efter mange års rygning, eller efter kæledyr, anbefales det at få renset sæderne. Gamle bundmåtter bør også blive udskiftet.

 

Efter rengøringen kan du leje en professionel ozongenerator hos os og få fjernet lugten i bilen. Udover at fjerne dårlig lugt får du også steriliseret kabinen, så den er fri for bakterier og mikroorganismer.

 

Vil lugten vende tilbage?

Nej. En ozonbehandling ødelægger cellestrukturen i det lugtgivende. Men det er altid vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man eksempelvis spildt væsker i bilen eller er der et askebæger fyldt med cigaretskodder, skal dette fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Kontakt os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator