Dårlig lugt i båd?

Fjern lugten hurtigt, billigt og effektivt.

 

Er du plaget af dårlig lugt i båden kan dette løses med en ozongenerator. De mest hyppige lugtproblemer i både er lugte forårsaget af mangel på ventilation, når båden har stået vinteren over. Muggen, fugtig og jordslået lugt i båden kan også være et problem. Cigaretrygning, lugt fra madlavning og lugt fra hund eller kat kan også give lugtproblemer.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i både med mere end 15 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i både kan være lugt fra motorrum eller utætte slanger til septiktanken. Mange både er også plaget af benzinlugt eller diesellugt.

 

Benyt ikke “luftfriskere” i din båd for at dække over lugtproblemer, da dette forurener indeklimaet i din båd og kan medføre en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i båden?

Start altid med at rengøre båden. Er hynderne gamle og lugtplagede, anbefales det at du renser disse eller skifter betrækket. Tekstiler, der kan tages ud af din båd, bør blive vasket.

 

Efter en grundig rengøring kan du leje en professionel ozongenerator og få fjernet den resterende lugt i din båd. Udover at fjerne dårlig lugt, steriliseres kabinen også, så den er fri for bakterier og mikroorganismer der kan afgive lugt.

 

Vender lugten tilbage?

Nej. Ozonrensningen oxiderer og nedbryder lugtkilden. Dog er det vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man spildt væsker eller andet i båden, skal dette fjernes helt i forbindelse med rengøringen. Gennemgå også for utætte slanger, afløb og andre lugtkilder.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator

ozongenerator