Dårlig lugt i kælder

Få fjernet lugten hurtigt, billigt og permanent.

 

Er du plaget af dårlig lugt i husets kælder kan dette løses med en ozonbehandling. De mest hyppige lugtproblemer i kældre er lugte forårsaget af manglende udluftning og ventilation. Fugtig, muggen og jordslået lugt i kældre kan også være et problem.

Ring til os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtfjernelse og lugtsanering med mere end 10 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i kældre kan være dårlig lugt fra afløb, problemer med kloakken eller lugt forårsaget af indtrængning af vand efter skybrud.

 

Det kan være en god idé at få gennemgået kælderen, da der kan været et byggeteknisk problem, som forårsager lugt. Dette kan være opstigning af grundvand, revner i fundamentet, skimmelsvamp eller andre årsager.

 

Ved manglende ventilation anbefales det at få installeret en luftsolfanger til at ventilere kælderen. En luftsolfanger holder kælderen tør og ventileret ved at blæse frisk, opvarmet luft ind i kælderen. Luftsolfangere er velegnede til kolde og fugtige kældre. En luftsolfanger er en billig løsning fremfor en affugter, der bruger meget strøm.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” i kælderen, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i kælderen?

Start altid med en grundig rengøring. Alle tekstiler, der kan tages ud af huset, bør blive vasket.

 

Efter rengøringen kan du leje et professionelt ozonanlæg hos os og få fjernet lugten i kælderen. Udover at fjerne dårlig lugt får du også steriliseret kælderen, så den er fri for bakterier og mikroorganismer.

 

Vil lugten vende tilbage?

Nej. Et ozonanlæg ødelægger cellestrukturen i det lugtgivende. Men det er altid vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man eksempelvis spildt væsker eller er der synlig skimmelvækst på overflader, skal dette fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Kontakt os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator