Dårlig lugt i kælder?

Fjern lugten hurtigt, effektivt og permanent.

 

Har du problemer med dårlig lugt i husets kælder kan en rensning med ozon være løsningen. De mest kendte lugtproblematikker i kældre er lugte forårsaget af mangel på udluftning og utilstrækkelig ventilation. Muggen, fugtig og jordslået lugt i kældre er hyppige problemer.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i kældre med mere end 15 års erfaring

 

Andre problemer med lugt i kældre kan være problemer med kloakken, dårlig lugt fra et afløb, opstigende grundfugt eller lugt forårsaget af vandskade efter skybrud.

 

Det er en god idé at gennemgå kælderen, da der kan været byggetekniske problemer, som forårsager lugt. Det kan være revner i fundamentet, skimmelsvamp eller andre årsager.

 

Ved mangelfuld ventilation anbefales det at installere en luftsolfanger til ventilation af kælderen. En luftsolfanger holder husets kælder tør og ventileret ved at blæse frisk, let opvarmet luft ind i kælderen. Luftsolfangere er velegnede til fugtige og kolde kældre.

 

Brug aldrig “luftfriskere” for at dække over kælderlugt, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i en kælder?

En grundig rengøring af kælderen udføres. Alle tekstiler, der kan tages ud af kælderen, bør blive renset eller vasket.

 

Efter rengøringen kan du leje et professionelt ozonanlæg og få fjernet kælderlugten. Udover lugtfjernelsen får du også steriliseret kælderen, så den er fri for mikroorganismer, skimmel og bakterier der kan være årsag til lugt.

 

Kommer lugten tilbage igen?

Nej. Ozonanlægget oxiderer og nedbryder de forbindelser der er årsag til lugtgenerne. Dog er det altid vigtigt at kilder til lugt fjernes helt. Har man eksempelvis spildt væsker eller er der synlig skimmelsvamp i kælderen, skal dette fjernes inden ozonrensningen. Gennemgå også kælderen for andre kilder der kan være årsag til lugtproblemer.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje et ozonanlæg

ozongenerator