Dårlig lugt i rygerhjem

Få fjernet lugten hurtigt, billigt og permanent.

 

Har du købt et tidligere rygerhjem, eller skal du have solgt en bolig hvor der har været røget? Måske er du holdt op med at ryge og vil gerne have renset dit hjem for røglugt? Eller har du brug for at holde lugt fra rygning nede, løbende?

 

Ud over leje af ozongenerator til fjernelse af gammel røglugt, tilbyder vi også en ozon-luftrenser til at holde røglugt nede løbende.

 

Ring til os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtfjernelse og lugtsanering med mere end 10 års erfaring

 

Uanset om en bolig har været beboet af en storryger eller der er røget lidt fra tid til anden, vil boligen bære præg af at have været røget i. Nikotin, tjære og andre skadelige stoffer florerer i luften og på overflader, hvilket udgør en sundhedsfare for beboeren.

 

Klik her for at læse artikel om sundhedsrisici i rygerboliger
Kilde; Marie Holm Mathiasen, TV2 | Bolig

 

Man kan ikke rengøre sig ud af lugten i et rygerhjem, selvom det dog vil tage ‘toppen’ af lugten. Der vil altid være en rest af tobakslugt og nikotinlugt – især i boliger hvor der har været røget kraftigt.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” i huset, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i et rygerhjem?

Start altid med en grundig rengøring. Alle vaskbare flader vaskes ned med grundrens, der løsner nikotin og sod. Alle tekstiler, der kan tages ud af huset, bør blive vasket. Kilder til lugt skal fjernes. Eksempelvis bør man skifte filteret i emhætten, da dette ‘suger’ meget lugt til sig og få rengjort ordentligt bag radiatorer og bag hårde hvidevarer.

 

Efter rengøringen kan du leje en professionel ozonmaskine hos os og få fjernet lugten i huset. Udover at fjerne dårlig lugt får du også nedbrudt de sundhedsskadelige stoffer og steriliseret huset, så det er fri for bakterier og mikroorganismer.

 

Vil lugten vende tilbage?

Nej. En ozonbehandling ødelægger cellestrukturen i det lugtgivende. Men det er altid vigtigt at kilder til lugt fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Kontakt os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator