Dårlig lugt i rygerhjem?

Fjern lugten hurtigt, effektivt og permanent.

 

Har du købt et tidligere rygerhjem, eller skal du sælge en bolig hvor der har været røget? Du er måske holdt op med at ryge og vil gerne have renset din bolig for røglugt? Eller har du brug for løbende at holde lugt fra rygning nede?

 

Ud over leje af ozongenerator til komplet fjernelse af gammel røglugt, tilbyder vi også et ozonanlæg til løbende at holde røglugt nede. Vores luftrenser til rygerhjem koster kr. 1.995,- inkl. forsendelse.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i rygerhjem med mere end 15 års erfaring

 

Uanset om en bolig har været beboet af en storryger eller der er røget cigaretter i boligen fra tid til anden, vil boligen bære præg af at have været røget i. Nikotin, tjære og andre sundhedsskadelige stoffer florerer i luften og på overflader, hvilket udgør en sundhedsrisiko for beboeren.

 

Læs artikel om sundhedsrisici i rygerboliger
Kilde; Marie Holm Mathiasen, TV2 | Bolig

 

Det er ikke muligt at rengøre sig ud af lugten i et rygerhjem, selvom det dog vil tage ‘toppen’ af lugten. Der vil altid være en rest af tobakslugt og nikotinlugt – især i boliger hvor der har boet en storryger.

 

Brug aldrig “luftfriskere” for at “skærme” for røglugten, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt i boligen.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i en rygerbolig?

Start altid med at rengøre boligen grundigt. Vaskbare flader vaskes ned med grundrens, der løsner nikotin og sod. Alle tekstiler, der kan tages ud af boligen, bør blive renset eller vasket. Kilder til lugt skal fjernes helt. Eksempelvis bør man skifte filtret i køkkenets emhætte, da dette ‘suger’ meget lugt til sig og få rengjort ordentligt bag hårde hvidevarer og bag radiatorer.

 

Efter endt rengøring kan du leje et professionelt og højeffektivt ozonanlæg og få fjernet røglugten i boligen. Udover fjernelse af lugten får du også nedbrudt de sundhedsskadelige stoffer og steriliseret huset, så det er fri for mikroorganismer og bakterier.

 

Kommer lugten tilbage igen?

Nej. Ozon oxiderer og nedbryder de forbindelser der er årsag til røglugt. Dog er det vigtigt at rengøringen er grundig, hvis der er tale om et slemt rygerhjem.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje et ozonanlæg

ozongenerator