Dårlig lugt på hotelværelse?

Fjern lugten hurtigt, effektivt og permanent.

 

Hotelejere og personale kender til lugtproblemer på hotelværelserne efter hotelgæster. Hyppige lugtproblemer efter hotelgæster er lugt af cigaretrøg, lugt af parfume eller dårlig lugt af alkohol efter en overnatning. Hengemt, muggen og fugtig lugt på nogle værelser kan også være et problem.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse på hoteller med mere end 15 års erfaring

 

Andre lugtproblemer kan være dårlig lugt fra afløbet eller problemer med lugt fra kloakken. Uheld fra madlavning – mad der er brændt på, en glemt gryde på komfuret – kan også give lugtproblemer på værelset.

 

Brug aldrig “luftfriskere” i værelset, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt på et hotelværelse?

Start altid med en rengøring af hotelværelset. Alle tekstiler, der kan tages ud af værelset, bør blive renset eller vasket.

 

Efterfølgende kan du leje en professionel ozonmaskine og fjerne lugten i værelset. Udover fjernelse af den dårlige lugt, får du også steriliseret værelset, så det er fri for mikroorganismer og bakterier.

 

Kommer lugten tilbage igen?

Nej. En ozonmaskine oxiderer og nedbryder de forbindelser der er årsag til lugtproblemet. Dog er det altid vigtigt at kilder til lugt fjernes.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozonmaskine

ozongenerator