Dårlig lugt i campingvogn

Få fjernet lugten hurtigt, billigt og permanent.

 

Er du plaget af dårlig lugt i din campingvogn kan dette løses med en ozonbehandling. De mest hyppige lugtproblemer i en campingvogn er lugte forårsaget af manglende ventilation, når campingvognen har stået vinteren over. Fugtig, muggen og jordslået lugt i ældre campingvogne kan også være et problem, ligesom cigaretrygning, lugt fra madlavning og lugt fra kæledyr kan give lugtproblemer.

Ring til os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtfjernelse og lugtsanering med mere end 10 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i en campingvogn kan være dårlig lugt fra afløb eller en utæt slange til campingvognens septiktank.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” i campingvognen, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i en campingvogn?

Start altid med en grundig rengøring af campingvognen. Er hynderne meget lugtplagede, anbefales det at få renset disse eller evt. skifte betrækket. Alle tekstiler, der kan tages ud af campingvognen, bør blive vasket.

 

Efter rengøringen kan du leje en professionel ozongenerator hos os og få fjernet lugten i campingvognen. Udover at fjerne dårlig lugt får du også steriliseret kabinen, så den er fri for bakterier og mikroorganismer.

 

Vil lugten vende tilbage?

Nej. En ozonbehandling ødelægger cellestrukturen i det lugtgivende. Men det er altid vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man eksempelvis spildt væsker i campingvognen eller er der synlig skimmelvækst på overflader, skal dette fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Kontakt os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator