Dårlig lugt i campingvogn, autocamper, skurvogn eller mandskabsvogn?

Fjern lugten hurtigt, billigt og effektivt.

 

Er du plaget af dårlig lugt i din campingvogn kan dette løses med en ozonrenser. De hyppigste lugtproblemer i en campingvogn er lugte forårsaget af mangel på ventilation, når din campingvogn har overvintret. Muggen, fugtig og jordslået lugt i campingvogne kan også være et problem. Cigaretrygning, lugt efter madlavning og lugt fra hund eller kat kan også give lugtproblemer.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i campingvogne med mere end 15 års erfaring

 

Andre lugtkilder i en campingvogn kan være dårlig lugt fra afløbet eller utætte slanger til campingvognens septiktank.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” i din campingvogn, da dette forurener indeklimaet i din campingvogn og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i sin campingvogn?

Start altid med at rengøre campingvognen. Er hynderne gamle og lugtplagede, anbefales det at du renser disse eller skifter betrækket. Tekstiler, der kan tages ud af din campingvogn, bør blive renset eller vasket.

 

Efter en grundig rengøring kan du leje en professionel ozonrenser og få fjernet den resterende lugt i din campingvogn. Udover at fjerne dårlig lugt, steriliseres kabinen også, så den er fri for bakterier og mikroorganismer, der kan være årsag til lugt.

 

På samme vis fjernes lugt i autocampere, skurvogne og mandskabsvogne.

 

Vender lugten tilbage?

Nej. En Ozonrenser oxiderer og nedbryder lugtkilden. Dog er det vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man eksempelvis spildt væsker i campingvognen eller er der skimmelvækst på overflader, skal dette fjernes helt inden ozonbehandlingen.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozonrenser

ozongenerator