Dårlig lugt i hus

Få fjernet lugten hurtigt, billigt og permanent.

 

Er du plaget af dårlig lugt i dit hus kan dette løses med en ozonbehandling. De mest hyppige lugtproblemer i et hus er lugte forårsaget af manglende udluftning og ventilation. Fugtig, muggen og hengemt lugt i ældre huse kan også være et problem, ligesom cigaretrygning og lugt fra kæledyr kan give lugtproblemer.

Ring til os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtfjernelse og lugtsanering med mere end 10 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i et hus kan være dårlig lugt fra afløb eller problemer med kloakken. Endeligt kan uheld fra madlavning – mad der er brændt på, en glemt gryde på komfuret – give lugtproblemer i huset.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” i huset, da dette forurener indeklimaet og medfører en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i et hus?

Start altid med en grundig rengøring. Alle tekstiler, der kan tages ud af huset, bør blive vasket.

 

Efter rengøringen kan du leje en professionel ozongenerator hos os og få fjernet lugten i huset. Udover at fjerne dårlig lugt får du også steriliseret huset, så det er fri for bakterier og mikroorganismer.

 

Vil lugten vende tilbage?

Nej. En ozonbehandling ødelægger cellestrukturen i det lugtgivende. Men det er altid vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man eksempelvis spildt væsker i huset eller er der synlig skimmelvækst på overflader, skal dette fjernes helt i forbindelse med rengøringen.

 

Kontakt os på telefon 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator