Dårlig lugt i hus?

Fjern lugten hurtigt, effektivt og permanent.

 

Er du plaget af dårlig lugt i dit hus kan en ozonbehandling være løsningen. De hyppigste lugtproblemer i huse er lugte forårsaget af mangel på udluftning og utilstrækkelig ventilation. Hengemt, muggen og fugtig lugt i huse kan også være et problem, ligesom krydderier, parfume, dårlig lugt fra cigaretrygning og lugt fra hunde, katte og andre kæledyr kan give problemer med lugt.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i huse med mere end 15 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i huse kan være problemer med kloakken eller dårlig lugt fra et afløb. Endeligt kan et uheld i køkkenet – mad der er brændt på, en gryde der er glemt på komfuret, en mikroovn der har overophedet en madret – give lugtproblemer i huset.

 

Benyt ikke “luftfriskere” i dit hus, da dette forurener indeklimaet og kan medføre en endnu tungere lugt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i sit hus?

Start altid med at rengøre huset. Tekstiler, der kan tages ud af huset, bør blive vasket eller renset.

 

Efter grundig rengøring af huset kan du leje en professionel ozongenerator og få fjernet lugten i huset. Udover at fjerne dårlig lugt, får du samtidigt steriliseret huset, så det er fri for bakterier og mikroorganismer, der kan være kilder til dårlig lugt.

 

Kommer lugten tilbage igen?

Nej. Ozon oxiderer og nedbryder de forbindelser der er årsag til lugtgenerne. Dog er det vigtigt at kilder til lugt fjernes helt. Har man eksempelvis spildt væsker eller er der synlig skimmelsvamp i huset, skal dette fjernes helt inden ozonbehandlingen. Gennemgå også huset for andre kilder der kan være årsag til lugt.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator

ozongenerator