Dårlig lugt i lejlighed?

Fjern lugten hurtigt, effektivt og permanent.

 

Er du plaget af dårlig lugt i din lejlighed kan en ozonrensning være løsningen. De hyppigste lugtproblemer i en lejlighed er lugte forårsaget af mangel på udluftning og utilstrækkelig ventilation. Hengemt, muggen og fugtig lugt i lejligheder kan også være et problem, ligesom parfume, krydderier, dårlig lugt fra cigaretrygning og lugt fra hunde, katte og andre kæledyr kan give problemer med lugt.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i lejligheder med mere end 15 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i lejligheder kan være problemer med kloakken eller dårlig lugt fra afløb. Endeligt kan uheld i køkkenet – mad der er brændt på, en gryde der er glemt på komfuret, en mikrobølgeovn der har overophedet en madret – give lugtproblemer i lejligheden.

 

Benyt ikke “luftfriskere” i din lejlighed, da dette forurener indeklimaet og kan medføre en endnu tungere lugt på sigt.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i sin lejlighed?

Start altid med at rengøre lejligheden. Tekstiler, der kan tages ud af lejligheden, bør blive renset eller vasket.

 

Efter grundig rengøring kan du leje en professionel ozongenerator og få fjernet lugten i lejligheden. Udover at fjerne dårlig lugt, får du samtidigt steriliseret lejligheden, så den er fri for bakterier og mikroorganismer, der kan være kilder til lugtproblematikker.

 

Kommer lugten tilbage igen?

Nej. Ozon oxiderer og nedbryder lugtkilderne. Dog er det vigtigt at kilder til lugt fjernes helt. Har man eksempelvis spildt væsker i lejligheden eller er der synlig skimmelsvamp på overflader, skal dette fjernes helt inden ozonbehandlingen. Gennemgå også lejligheden for andre kilder der kan være årsag til lugt.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator

ozongenerator