Dårlig lugt i sommerhus?

Fjern lugten hurtigt, billigt og effektivt.

 

Er du plaget af dårlig lugt i sommerhuset kan dette løses med en ozonbehandling. De hyppigste lugtproblemer i et sommerhus er lugte forårsaget af manglende udluftning og utilstrækkelig ventilation. Indelukket, fugtig, hengemt, muggen og jordslået lugt, når dit sommerhus har stået vinteren over, er også et hyppigt problem, ligesom cigaretrygning, lugt efter madlavning og lugt fra kæledyr kan give problemer med lugt i huset.

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning. Vi er specialister i lugtsanering og lugtfjernelse i sommerhuse med mere end 15 års erfaring

 

Andre lugtproblemer i et sommerhus kan være utætheder til husets septiktank, et problem med kloakken eller dårlig lugt fra afløb.

 

Hvis dit sommerhus er bygget for tæt, er det en god idé at få installeret en luftsolfanger til ventilering af huset. En luftsolfanger holder huset ventileret og tørt ved at blæse frisk, let opvarmet luft ind i huset. Luftsolfangere er velegnede til fugtige og kolde huse, der står uopvarmede i vinterperioder. En luftsolfanger er en fornuftig løsning fremfor en affugter, der bruger meget strøm.

 

Er sommerhuset godt isoleret, kan en varmepumpe også være en god løsning til at holde huset frostfrit og derved undgå fugt og kondens.

 

Benyt aldrig “luftfriskere” i dit sommerhus, da dette forurener indeklimaet og kan medføre en endnu tungere lugt i huset.

 

Hvordan fjerner man dårlig lugt i sit sommerhus?

Start altid med at rengøre dit sommerhus. Tekstiler, der kan tages ud af huset, bør blive vasket eller renset.

 

Efter en grundig rengøring kan du leje en professionel ozongenerator og få fjernet lugten i dit hus. Udover at fjerne dårlig lugt, steriliseres huset også, så det er fri for bakterier og mikroorganismer, der kan være kilder til lugtproblematikker.

 

Vender lugten tilbage?

Nej. Ozonbehandlingen oxiderer og nedbryder lugtkilden. Dog er det vigtigt at kilder til lugt fjernes. Har man eksempelvis spildt væsker i sommerhuset eller er der synlig skimmelsvamp på overflader, skal dette fjernes helt inden ozonbehandlingen. Gennemgå også huset for andre kilder til lugt.

 

Ring på 50 40 30 40 for råd og vejledning

Klik her for at leje en ozongenerator

ozongenerator